Mangalda Sac Kavurma

Mangalda Sac Kavurma

Mangalda Sac Kavurma Bugün bayramın birinci günü. Günün tüm koşturmacalarından sonra siz de kavurma yapmayı mı planlıyorsunuz? Bayramın vazgeçilmezleri arasında yer alan kavurma için mangal ateşinde pişen son derece lezzetli ve pratik tarifimiz sizlerle… Lezzetli mi lezzetli kavurmanız şimdiden afiyet olsun, bayramınız kutlu olsun.   Mangalda saç kavurma için gerekli malzemeler,  1 kg kuzu  (kuzu […]

read more »
Kırmızı Et için Marine Sos Tarifi

Kırmızı Et için Marine Sos Tarifi

Bayrama sayılı günler kala, herkesi tatil telaşı sardı. Uzun bayram tatili süresince, şüphesiz ki sofralarımızı süsleyecek ana malzeme et olacak. Siz de ne pişirsem diye düşünmeye şimdiden başladıysanız et marine sos tarifimizi denemenizi öneriyoruz. Kemikli kemiksiz her türlü kırmızı eti mangalda pişirebilir veya mangal lezzetini fırına taşıyabilirsiniz. Lokum gibi pişen et için şimdiden afiyet olsun. […]

read more »
Mangal-Barbekü İçin Marine Sos Tarifi

Mangal-Barbekü İçin Marine Sos Tarifi

Mangal sezonu tüm dumanıyla devam ederken, haftasonuna yakışır nefis bir tarif sizlerle. Lezzetiyle büyük beğeni alan marine sosumuzu denemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Tavuk veya kırmızı et hiç fark etmez her şeye uyan harika marine sosun yapılışı çok kolay ve lezzeti ise harika.   Gerekli Malzemeler: 1 kg tavuk eti (ben fileto kullandım) veya kırmızı et […]

read more »