Babaların Mangal Keyfi Aniva'dan

14-11-2022 13:17
Babaların Mangal Keyfi Aniva'dan

Bu yıl 15 Haziran Pazar Günü kutlanacak Babalar Günü’nde Aniva Ev Ürünleri mangal keyfi yapmayı seven tüm babalar için farklı ve güzel bir hediye alternatifi sunuyor.

Tamamen Türk tasarımlı olan ürün klasik mangal zevkine modern bir anlayış getirerek taşımada kolaylık sağlamak için çanta şeklinde tasarlanmış. Mangal açıldığında ise her iki tarafında farklı iki ızgara yapılabiliyor.

 Alüminyum döküm gövdesi ve paslanmaz kilidi sayesinde Aniva Mangal’ı babalar uzun süre keyifle kullanabilecek. İçindeki ızgaraları da ayrıca krom    nikel kaplama kullanan Aniva,  4 ayrı renk seçeneği sunuyor. Aniva Mangal’ı turuncu, kırmızı, yeşil ve siyah renkte alabilmek mümkün.

Sadece 2.5 kilogram ağırlığındaki mangal, pikniğe giderken araba bagajında fazla yer kaplamayacak şekilde ve istenildiğinde bisikletin arkasında da taşınabilecek ergonomik bir yapıyla tasarlanmış.

Aniva Mangal’ ın Babalar Günü’ne özel fiyatı ve ‘’Sevgili Babama’’ ‘’Babalar günün Kutlu Olsun’’  ‘’ En sevdiğime’’ gibi özel sabitlenmiş alüminyum rozetleriyle  www.aniva.com.tr den almak mümkün.

Tarih: 05 Haziran 2014

Kaynak: https://www.yenigungazetesi.net/sirketler/babalarin-mangal-keyfi-anivadan-h1780.html 
https://www.sondakika.com/haber/haber-babalarin-mangal-keyfi-aniva-dan-6161636/ 


PRTK BBQ

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.