Her Mangalseverde Bulunması Gereken Aksesuarlar | Barbekü, Mangal, Bbq

21-06-2022 18:30
Her Mangalseverde Bulunması Gereken Aksesuarlar | Barbekü, Mangal, Bbq
1- Isıya dayanıklı eldiven: Sıcak alev ve ısınmış eşyalardan ellerinizi koruyun. Eldiven seçerken alev almayan, iyi yalıtılmış bir malzeme kullanıldığına emin olun.

2- Maşa: Yiyecekleri çevirmek ve hareket ettirmek için mükemmel bir aksesuardır. Uzun saplı bir tanesi harika seçim olacaktır.

3-  Şişler: Küçük parçalı yiyecekleri ızgara yapmanızı sağlar. Paslanmaz çelik, ahşap ve bambu malzemelerden seçenekleri bulunur. Ahşap ve bambu olanlar tek kullanımlıktır ve alev almaması için kullanmadan önce en az 30 dk suda bekletilmesi gerekir. Biz Aniva olarak tek kullanımlık, kullan-at için bir alternatif varsa her zaman o seçeneği öneririz. Buradan yola çıkarak kendi paslanmaz çelik şişlerimizi tasarladık.

4- Spatula: Yiyecekleri çevirmek için yine mükemmel aksesuarlardan birisidir. Spatulaların da bir çok çeşidi ve seçeneği bulunuyor. Bizim önerimiz uzun saplı, sağlam ve ısı geçirmez handle bulunduran ve paslanmaz çelik malzemeden yapılmış olan spatulalardır.

5- Sos fırçası: Izgaraları ve yiyecekleri yağlamak, soslamak için kullanılır. Yine spatula gibi uzun saplı ve sağlam bir handle bulunduran, en önemlisi ise doğal ve organik kıl yapısına sahip bir fırça edinebilirsiniz.

6- Termometre: Yiyeceklerinizi doğru ve damak tadınıza uygun şekilde pişirmek için termometre en iyi aksesuarlardan biridir. Termometrelerin bir çok çeşidi bulunuyor, ihtiyacınıza uygun bir termometre faydanıza olacaktır.

7- Izgara fırçası: Mangaldan sonra temizlik, pişirme ve yeme aşamaları kadar eğlenceli olmayabilir. Bir ızgara fırçası barbekünüzü ve yiyecek kalıntıları ızgaradan temizlemek için büyük kolaylık sağlayacaktır. Paslanmaz özellikli bir fırça uzun yıllar kullanabileceğiniz bir aksesuar olacaktır.

8- Tek kullanımlık folyo kaplar: Tek kullanımlık ürünleri çok önermesek de alüminyum folyo kaplar mangalınızı temiz tutmak, indirect pişirim veya fümeleme yapmak için birebir aksesuarlardır. Piyasada bir çok boyutta kap bulunuyor. Mangalınıza en uygun boyutta olanı edinebilirsiniz.




PRTK BBQ
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.