Mangal Yapmanın Püf Noktaları-3

21-06-2022 18:43
Mangal Yapmanın Püf Noktaları-3
Mangal yaparken kullanabileceğimiz püf noktaları serimize yeni önerilerle devam ediyoruz.

 

Bu öneriler mangal zevkinizi, lezzetini katlayacak. İlk önerimizle başlayalım;

 

1- Buz Etkisi

Buz küplerinin mükemmel bir köfte hazırlamak için sizlere yardımcı olabileceğini biliyor muydunuz? Köftelerinizin ızgarada kurumasını önlemek için tek yapmanız gereken, köfteleriniz pişerken üzerine buz küpü yerleştirmek.

2- Etinizi Soğanla Lezzetlendirin!

Mangal yaparken karşılaştığımız en büyük sorunlardan bir tanesi de ızgara temizliğidir. Bu durumu önlemek için bir soğanı ikiye bölün ve suyunu ızgaraya sürün.
Böylelikle özel kaplamasıyla temizliği kolay olan Aniva Izgaralarını 
hem daha kolay bir şekilde temizlenmiş olacaksınız hem de etinizin lezzetine lezzet katacaksınız!



COSA BBQ

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.