Sandviç Kebap

06-03-2024 12:14
Sandviç Kebap
Lokum gibi ızgaraladığınız etlere bir de lezzetinin geçtiği kıtırlıklar eklemeye ne dersiniz?

Ayrıca bayat ekmekleri değerlendirmek için de güzel bir fırsat! 

Malzemeler;

Dana Bonfile
Kapya Biber
Çarliston Biber
Soğan
Ekmek
Kaşar veya Cheddar Peyniri
Baharatlar (et için)
Sıvıyağ

Yapılışı;

Öncelikle bonfile, soğan ve biberleri şişlik boyutta; kaşar peynirleri ince uzun şeritler halinde dilimleyin. Ekmekleri küp küp doğrayın.

Bonfileleri baharatların yapışması için biraz yağlayın. Tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik ve dilediğiniz baharatları ekleyip etleharmanlayın.

İşin en eğlenceli tarafı tüm malzemeleri şişe dizmek. Aniva şiş setinde bulunan paslanmaz çelik şişlere sırasıyla et, kapya biber, ekmek, soğan ve çarliston olarak şiş dolana kadar dizin.
PRTK Mangal şiş aparatı kullanarak PRTK Mangal'da veya Cosa Barbekü'de şişlerimizi kızarana kadar ızgaralayalım. Şişimizi ateşten almadan önce şerit halinde doğradığımız kaşar peynirleri üstüne ekleyip, peynirler eriyene kadar ızgarada tutalım.

Ve tek seferde sıcacık sandviç kebabımız hazır. Afiye olsun!
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.