Beraber Kullanabileceğiniz Aksesuarlar
Çıtır Balık ziyafeti
Sebzeli krepler ve mısır ekmeği
ÖZELLİKLER
Mutfakta kullanım kolaylığı ve pratiklik sağlar
Tasarım ve üretim Aniva firmasına ait olup %100 yerli imalat
Alüminyum enjeksiyon döküm ve non-stick kaplama gıda endekslerine uygun
Ergonomik sap, kilit ve siparişte renk seçenekleri
Kolay kilitlenebilir ve 200°C ye
kadar dayanıklı kilit
Gazlı ve elektrikli ocaklarda kullanılabilir
Pişirme esnasında çevirerek her iki tarafı kullanılabilir
Üst kapağı açtığınızda 90°dik durabilir
(kapak geri düşmez)
Pişirme işleminden sonra alt ve üst kısmı ayırarak yıkama kolaylığı sağlanır
Hafif ürün 1 kg
Kaplama seçenekleri; Teflon veya Seramik
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
En önemli besin kaynaklarından biri olan balığı kızartarak yemek zevkli de olsa zahmetlidir. Kızartma esnasında oluşacak kokunun etkisini de göz ardı edemeyiz. Hamsi tavanın non-stick yapışmaz özelliğinden dolayı az yağda çıtır kıvamında lezzetli balık yiyebilirsiniz. Çift taraflı tavaların birbiri üzerine kapanması sayesinde dışarıya fazla koku çıkmadığı gibi ısıyı da içerisinde tutarak fırınlama özelliği gösterir.
HAMSİ TAVA TARİFİ
Ayıklanmış, yıkanmış hamsileri mısır ununa bulayarak, fırçayla iki iç yüzeyini yağlamış olduğunuz Aniva Hamsi Tavaya resimdeki gibi yerleştirerek orta ateşteki ocakta pişiriniz.
Alt yüzeyi kızarınca tavanın kilidini kapatarak 180 º çeviriniz.
Aniva çift taraflı tavanız sayesinde balıkları tek tek çevirmenize veya kapak kullanmanıza gerek yoktur.
Kilidini kapatıp ocağın üstünde diğer tarafını çevirmeniz yeterlidir.
Balıklar az yağda ve kolayca kızarır. Afiyet olsun
(Diğer tarifler için www.aniva.com.tr bakabilirsiniz.)
Özellikler
· Mutfakta kullanım kolaylığı ve pratiklik sağlar
· Tescilli tasarımı ve üretimi Aniva firmasına ait olup %100 yerli imalattır
· Alüminyum enjeksiyon döküm ve gıda endekslerine uygun non-stick kaplamalıdır
· Ergonomik saplıdır
· Kolay kilitlenebilir ve 200°C ye kadar dayanıklı kilite sahiptir
· Gazlı ve elektrikli ocaklarda kullanılabilir
· Pişirme esnasında çevirerek her iki tarafı kullanılabilir
· Üst kapağı açtığınızda 90°dik durabilir (kapak geri düşmez)
· Pişirme işleminden sonra alt ve üst kısmı ayırarak yıkama kolaylığı sağlanır
Kullanım Talimatı
· HAMSİ tavayı kullanmadan önce normal deterjan ve süngerle temizleyiniz.
· Ürün esas olarak balık, mücver, mısır ekmeği ve benzeri gıdaları pişirmeye uygundur.
· HAMSİ tavanızı ocak üzerinde içinde yiyecek yokken uzun süre bırakmayınız.
Aksi halde tabanı zarar görebilir.
· HAMSİ tavayı yüksek ateşte kullanmayınız orta sıcaklıktaki ateşte kullanınız.
Gazlı ocaklarda alev tava yüzeyinden taşmamalıdır. Orta sıcaklıktaki ateş, enerji tasarrufu sağlarken sapın korunmasına yardımcı olur.
· Balık, mısır ekmeği, mücver vb. gıdaları almak veya çevirmek için sadece ahşap veya yapışmayan mutfak servislerini kullanınız.
· Yiyeceklerinizin iki tarafının da kızarabilmesi için tavanızı, ocağın üstünde çevirerek kullanınız.
· HAMSİ tavanın içinde gıdaları kesmeyiniz
· Pişirdiğiniz gıda yanarsa tavayı yıkamadan önce bir müddet suda bekletiniz.
· HAMSİ tavanın dış ve iç yüzeyini temizlerken bulaşık teli veya sert uçlu sivri aşındırıcılar kullanmayınız.
· Kullanım sonrası ılık su ile elde yıkayıp çalkalamanız yeterlidir.
Outlet ürünlerde kullanımı etkilemeyen boya hatası, çizik, üretimsel hatalar vb. kusurlardan herhangi biri bulunmaktadır. 2. kalite ürünlerdir.
Tavaların içerisinde çizik bulunmamaktadır.
Değişim, iade yapılamaz.
Sebzeli krepler ve mısır ekmeği
ÖZELLİKLER
Mutfakta kullanım kolaylığı ve pratiklik sağlar
Tasarım ve üretim Aniva firmasına ait olup %100 yerli imalat
Alüminyum enjeksiyon döküm ve non-stick kaplama gıda endekslerine uygun
Ergonomik sap, kilit ve siparişte renk seçenekleri
Kolay kilitlenebilir ve 200°C ye
kadar dayanıklı kilit
Gazlı ve elektrikli ocaklarda kullanılabilir
Pişirme esnasında çevirerek her iki tarafı kullanılabilir
Üst kapağı açtığınızda 90°dik durabilir
(kapak geri düşmez)
Pişirme işleminden sonra alt ve üst kısmı ayırarak yıkama kolaylığı sağlanır
Hafif ürün 1 kg
Kaplama seçenekleri; Teflon veya Seramik
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
En önemli besin kaynaklarından biri olan balığı kızartarak yemek zevkli de olsa zahmetlidir. Kızartma esnasında oluşacak kokunun etkisini de göz ardı edemeyiz. Hamsi tavanın non-stick yapışmaz özelliğinden dolayı az yağda çıtır kıvamında lezzetli balık yiyebilirsiniz. Çift taraflı tavaların birbiri üzerine kapanması sayesinde dışarıya fazla koku çıkmadığı gibi ısıyı da içerisinde tutarak fırınlama özelliği gösterir.
HAMSİ TAVA TARİFİ
Ayıklanmış, yıkanmış hamsileri mısır ununa bulayarak, fırçayla iki iç yüzeyini yağlamış olduğunuz Aniva Hamsi Tavaya resimdeki gibi yerleştirerek orta ateşteki ocakta pişiriniz.
Alt yüzeyi kızarınca tavanın kilidini kapatarak 180 º çeviriniz.
Aniva çift taraflı tavanız sayesinde balıkları tek tek çevirmenize veya kapak kullanmanıza gerek yoktur.
Kilidini kapatıp ocağın üstünde diğer tarafını çevirmeniz yeterlidir.
Balıklar az yağda ve kolayca kızarır. Afiyet olsun
(Diğer tarifler için www.aniva.com.tr bakabilirsiniz.)
Özellikler
· Mutfakta kullanım kolaylığı ve pratiklik sağlar
· Tescilli tasarımı ve üretimi Aniva firmasına ait olup %100 yerli imalattır
· Alüminyum enjeksiyon döküm ve gıda endekslerine uygun non-stick kaplamalıdır
· Ergonomik saplıdır
· Kolay kilitlenebilir ve 200°C ye kadar dayanıklı kilite sahiptir
· Gazlı ve elektrikli ocaklarda kullanılabilir
· Pişirme esnasında çevirerek her iki tarafı kullanılabilir
· Üst kapağı açtığınızda 90°dik durabilir (kapak geri düşmez)
· Pişirme işleminden sonra alt ve üst kısmı ayırarak yıkama kolaylığı sağlanır
Kullanım Talimatı
· HAMSİ tavayı kullanmadan önce normal deterjan ve süngerle temizleyiniz.
· Ürün esas olarak balık, mücver, mısır ekmeği ve benzeri gıdaları pişirmeye uygundur.
· HAMSİ tavanızı ocak üzerinde içinde yiyecek yokken uzun süre bırakmayınız.
Aksi halde tabanı zarar görebilir.
· HAMSİ tavayı yüksek ateşte kullanmayınız orta sıcaklıktaki ateşte kullanınız.
Gazlı ocaklarda alev tava yüzeyinden taşmamalıdır. Orta sıcaklıktaki ateş, enerji tasarrufu sağlarken sapın korunmasına yardımcı olur.
· Balık, mısır ekmeği, mücver vb. gıdaları almak veya çevirmek için sadece ahşap veya yapışmayan mutfak servislerini kullanınız.
· Yiyeceklerinizin iki tarafının da kızarabilmesi için tavanızı, ocağın üstünde çevirerek kullanınız.
· HAMSİ tavanın içinde gıdaları kesmeyiniz
· Pişirdiğiniz gıda yanarsa tavayı yıkamadan önce bir müddet suda bekletiniz.
· HAMSİ tavanın dış ve iç yüzeyini temizlerken bulaşık teli veya sert uçlu sivri aşındırıcılar kullanmayınız.
· Kullanım sonrası ılık su ile elde yıkayıp çalkalamanız yeterlidir.
Outlet ürünlerde kullanımı etkilemeyen boya hatası, çizik, üretimsel hatalar vb. kusurlardan herhangi biri bulunmaktadır. 2. kalite ürünlerdir.
Tavaların içerisinde çizik bulunmamaktadır.
Değişim, iade yapılamaz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Beraber Kullanabileceğiniz Aksesuarlar